Aktuality, Inspirace, Ohlášky, Promluvy

Zpět

FILM VÁLEČNÝ KABINET

 

Filmový apoštolát vás po letní přestávce zve na film VÁLEČNÝ KABINET, který není o válce, ale o síle modlitby. Promítáme v pondělí 12. září v 18:30 v sále pod kostelem sv. Vojtěcha v Otrokovicích. Občerstvení zajištěno. Vstup volný.

 

MODLITBA JE MOCNÁ ZBRAŇ

Dramaticky laděný snímek režiséra Alexe Kendricka, sleduje Tonyho a Elizabeth Jordanovy, manželský pár, který má na první pohled všechno - úžasná zaměstnání, nádhernou dceru i vysněný dům. Zdání ale může klamat. Jejich svět se ve skutečnosti hroutí pod náporem krachujícího manželství.

Zatímco se Tony vyhřívá na výsluní kariérních úspěchů a koketuje s pokušením, Elizabeth postupně propadá stále větší zatrpklosti.

V jejich životě ale nastane zásadní zvrat poté, co se Elizabeth setká se svou

nejnovější klientkou, slečnou Clarou. Ta ji vyzve ke zřízení „válečného kabinetu“

a sestavení bitevního plánu modliteb pro své nejbližší.

Žádné vítězství ale není bez boje.

 

Film se snaží prezentovat opravdovou moc modlitby. Neboť velkou moc má vroucí modlitba spravedlivého. Je totiž smutné, že spousta ateistů, ale i mnoho věřících chápe modlitbu jen jako pasivní odříkání nějakých naučených vět k někomu tam nahoře... Přitom ale život s Bohem je založen na osobním vztahu s Ním! A jak si chcete vypěstovat vztah s někým, když mu budete jen neustále odříkávat nějaké básničky? 

 

Film byl natočen v roce 2015 a uvádíme ho v českém dabingu.

 

War Room - Official Trailer/Válečný Kabinet cz dabing