Aktuality, Inspirace, Ohlášky, Promluvy

Zpět

OSLAVY PATRONA KOSTELA SV. VOJTĚCHA

 

Již tuto sobotu 23. 4. si na svátek sv. Vojtěcha připomeneme 2 události. Na prvním místě je to patron kostela sv. Vojtěch. Taky ale chceme připomenout posvěcení kostela, které proběhlo 1. 4. 1995. Chceme poděkovat za všechny, kdo se podíleli na stavbě kostela a na všechny, kteří rozvíjejí život farnosti až dodnes.

 

STAVBA KOSTELA

 

 

Program kostel sv. Vojtěcha:

14:00 děkovná mše svatá

Bohužel novokněz P. Dominik Kovář, který měl mít tuto mši svatou s novokněžským požehnáním, se bude účastnit pohřbu P. Josefa Červenky, který působil v jeho rodné farnosti Lidečku. Proto přijede k nám v jiném termínu.

 

Program náměstí před Billou:

15:00 – 17:00 (dále dle potřeby) - výletní vláček středem města 

15:30 koncert kapely Way to go

Dětské aktivity

 

Program oslav za nepříznivého počasí velký sál Otrokovická Beseda

15:30 koncert kapely Way to go

 

oslavy_kostela_way_to_goa

 

 

O KAPELE WAY TO GO

 

Way to go - "Je ráno" [Live from UNITED]

 

„Kdo chce pochopit hudbu, nepotřebuje ani tak sluch, jako srdce.“

Pětice mladých srdcí se rozhodla, že bude vystupovat pod názvem Way to go. I když už jsou všichni součástí koloběhu pracovního života v nejrůznějších odvětvích povolání, povoláni se cítí být hlavně k hudbě. Díky svému osobitému stylu vystupování „přiměje“ kapela publikum téměř na všech koncertech nejen zpívat, ale i tančit.

 

Way to go - V jehličí [Official video]

 

 „Život bez hudby je jako hudba bez života.“

Všechny autorské písně, jimiž kapela disponuje jsou paralelami k jejich životům či zkušenostem, kterými si prošli. Proto není divu, že se v jejich interpretaci objevuje zvláštní vztah k jednotlivým textům a podivné přidané něco, co ani oni sami neumí pojmenovat.

 

Way to go - Přátelé [Official video]

 

 „Je jedna dobrá věc na hudbě, když vás zasáhne, necítíte žádnou bolest.“ – Bob Marley

Kdo chce být součástí Way to go, nemusí patřit do kapely. Way to go je komunita lidí, kteří chtějí tvořit něco společného. Je to každý člověk, který se na jejich koncertě zvedne ze židle, popadne první osobu vedle sebe a zatančí si s ní na píseň „Nikdo není dokonalý“. Way to go je každý, kdo zpívá v písni „No a co!“ nanana. Je to ten, kdo si užije tleskací část písně „Potíže“ naplno a v písni „Vodiací pes“ zvedne svítilnu svého mobilu nad hlavu a nestydí se za to.

 

Odkaz: https://www.waytogoband.cz/

 

Way to go - Vodiaci pes [Official video]

 

autovláček sv. Vojtěch 22