Aktuality, Inspirace, Ohlášky, Promluvy

Zpět

FILMOVÝ APOŠTOLÁT UVÁDÍ NA KONCI SVĚTA

 

V pondělí 24. 10. v 18:30 v suterénu kostela sv. Vojtěcha pokračuje Filmový apoštolát promítáním filmu dle skutečných událostí Na konci světa.  Vstup volný.

 

Strhující dobrodružný film o střetu dvou civilizací. Ekvádorský prales roku 1943. Skupinka misionářů se vydává za domorodým kmenem žijícím v deštném pralese v povodí Amazonky. Jejich putování však končí tragédií. Misionáři, kteří přišli indiány zachránit a vysvobodit jejich duše, jsou za svou obětavou práci zabiti.

Rok 1965 – rodiny zabitých přicházejí do osady a několik měsíců žijí společně s domorodci. Silně emotivní příběh podle skutečných událostí, nádherná příroda, úchvatné letecké záběry, skvělá hudba a autentický příběh o střetu dvou kultur.

Je člověk schopen spřátelit se s těmi, kdo zabili jeho rodinné příslušníky a známé? Někteří lidé říkají, že pravý mír, trvalý mír, nemůže nastat, protože jsme ještě nenašli způsob, jak změnit lidská srdce... „Můj otec ztratil život na konci oštěpu ... a bylo to na konci oštěpu, který spojil mě a Mincayaniho“.

 

Na konci světa (trailer)