Aktuality, Inspirace, Ohlášky, Promluvy

Zpět

Betlémské světlo od 23. 12. v kostele

 

Každoročně skauti rozvezou Betlémské světlo po celé republice. U nás se stalo hezkou tradicí, že jej taky roznesou po městě. Vyrážejí ze své klubovny u Přístaviště a dorazí až před Otrokovickou BESEDU.

Pokud nestihnete žádnou jejich zastávku, budete si moci odnést Betlémské světlo z kostela sv. Vojtěcha 23. 12. v průběhu zdobení stromků v kostele od 9:00-10:00, před a po dětské mši v 18:00.

Další příležitostí pak bude 24. 12., kdy bude kostel otevřen od 13:00 – 15:00 k prohlídce betléma a po dětské bohoslužbě, která začíná v 15:00.

 

Trasa roznášení Betlémského světla v Otrokovicích:

V letošním roce skauti Betlémské světlo po Česku rozvezli 17. prosince, Otrokovice nevyjímaje.

Otrokovičtí skauti pak 22. prosince ponesou Betlémské světlo v průvodu. Ten bude v 16 hodin vycházet ze skautské klubovny a půjde přes ulice Karla Čapka a Erbenova, kolem Společenského domu, se zastávkami u domů pro seniory (B, C). U Voňavého krámku pak bude možnost si ho připálit i když průvod bude pokračovat dál po tř. T. Bati, přes Kolonku, podchodem, kolem sokolovny směrem na náměstí před Otrokovickou BESEDU, kam by měl průvod dorazit před 18. hodinou. Tam bude ještě čas na rozdávání, společné zpívání vánočních koled a dopíjení punče v termoskách.

Přidat se můžete kdykoliv v průběhu a budeme rádi, když si s námi zazpíváte i koledy. 

Občerstvení s sebou dovoleno.

 

Zdroj: https://www.facebook.com/SkautOtrokovice/

 

Betlémské světlo do Vašich domovů